Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Jan Tore Svendsen

Salgssjef

Jan Tore er en vaskeekte romsdaling med positiv innstilling og enorm stå-på-vilje. Han har åtte års erfaring i kaffebransjen og nært det dobbelte innen B2B salg, noe som gjør at han evner å raskt sette seg inn i kundens situasjon og vet hva kundene vil ha.

Spesialkompetanse: Kaffemaskiner, tilpasning av utstyr og produkter til bedrifter, restauranter og kaffebarer.

jantore@dgb.no
+ 47 92 84 52 65

Jørgen Lindvik

Brennerisjef

Jørgen Lindvik er gründer av DGB, og har samtidig vært en pioneer innen selve kaffebransjen. I dag er det kaffebarer på hvert gatehjørne i byen, men i 1996, da Jørgen etablerte Den Gyldne Bønne,- var kaffebaren en av de aller første av sitt slag.

Spesialkompetanse: Innkjøp og utvikling av kaffeprofiler, kurs/temakvelder.

jorgen.lindvik@dgb.no
+ 47 90 68 21 58

Bernhard Lindvik

Økonomiansvarlig

Bernhard er økonomiansvarlig i Den Gyldne Bønne og har mange års erfaring med økonomi og ledelse fra flere bransjer. Han er også medeier og styreleder i bedriften. Hos oss har han ansvaret for økonomi, regnskap og innkjøp.

Spesialkompetanse: Økonomi, administrasjon og strategi.

bernhard@dgb.no
+ 47 90 66 56 36

Tøri Trohn Lindvik

Produksjonssjef

Sunnmøringen Tøri kom til Oslo for godt over tyve år siden, og siden da har hun vært Jørgens kone og arbeidskollega. Tøri har ansvar for brenning og produksjon av kaffe, samt ordre- og kundebehandling. Hun er den blide stemmen som møter deg om du ringer brenneriet.

Spesialkompetanse: Brenning og produksjon, cupping og utvikling av kaffeprofiler.

tori.krohn@dgb.no
+ 47 95 88 40 46

Kent Larsen

Servicetekniker

Kent er som regel ute hos kundene våre, hvor han gjør jevnlige kaffeleveringer, servicesjekk og eventuell reparasjon av kaffemaskiner og annet utstyr. Kent har lang erfaring som servicetekniker i bransjen, og har god kompetanse på våre produkter hva gjelder både kaffe og maskiner.

Spesialkompetanse: Teknisk/service av maskiner, kunderservice, kaffe.

kent@dgb.no
+47 410 82 951

Jan Rune Oddli

Produksjonsmedarbeider

Som produksjonsmedarbeider bistår Jan Rune med alt som skjer på brenneriet. I hovedsak bidrar han i prosessen med brenning og pakking av kaffe som skal ut til kunde. Jan Rune er også støtte for serviceavdelingen og hjelper til med vedlikehold og service av kaffemaskiner og utstyr.

Spesialkompetanse: Produksjon, pakking og distribusjon. Service av kaffemaskiner.

janrune@dgb.no