Den gyldne bønne
JØRGEN LINDVIK
JØRGEN LINDVIK
Salgssjef

Jørgen Lindvik har arbeidet med kaffe siden 1995. I 1996 etablerte han Den Gyldne Bønne som en av de første kaffebarene i Oslo på 90-tallet. Kaffebaren lå på hjørnet Thorvald Meyersgate og Nordregate på Grünerløkka og ble raskt populær blant turister og lokalbefolkning. 

Jørgen er salgssjef og medeier i bedriften.  

Ansvarsområde: Innkjøp, markedsføring, produktutvikling m.m.
+ 47 90 68 21 58
TØRI KROHN LINDVIK
TØRI KROHN LINDVIK
Produksjonssjef Tøri har ansvar for brenning og produksjon av kaffe, samt ordre- og kundebehandling.  Ansvarsområde: Brenning og produksjon, cupping og utvikling av kaffeprofiler.
+ 47 95 88 40 46
BERNHARD LINDVIK
BERNHARD LINDVIK
Daglig leder / økonomiansvarlig Bernhard har mange års erfaring med økonomi og ledelse fra IT-bransjen. Han er daglig leder og medeier i bedriften. Ansvarsområde: Økonomi, administrasjon
+ 47 90 66 56 36
JAN RUNE ODDLI
JAN RUNE ODDLI
Produksjonsmedarbeider Som produksjonsmedarbeider bistår Jan Rune med alt som skjer på brenneriet. Hovedoppgaven er å brenne og pakke kaffe, i tillegg har han kontroll på kaffelageret og bidrar ellers der det trengs. Ansvarsområde: Produksjon, pakking og intern distribusjon av både råvarer og ferdigvarer. Service av kaffemaskiner.
KENT LARSEN
KENT LARSEN
Servicetekniker Kent utfører service på kaffemaskiner og annet utstyr. Kent har lang erfaring som servicetekniker og har god kompetanse på våre kaffeprodukter og hvordan de fungerer på ulike maskiner. Han bistår også med brenning av kaffeprøver og brenner kaffe på vår Probatone 12. Ansvarsområde: Teknisk/service av maskiner, kundeservice, kaffekurs.
+47 410 82 951

For å endre tekststørrelsen, hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac) og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.