Vår kaffe pakkes i elegante, aromatette poser med zip-lås og enveis ventil som bevarer kvaliteten og gir optimal holdbarhet.
Kaffen har godt av å hvile alt fra noen dager til et par uker etter brenning. Veldig fersk kaffe bobler voldsomt og smaken kan oppleves som litt uferdig. For fersk espresso kan være nesten umulig å tilberede. Etter åpning bør posen holdes lukket og oppbevares tørt, mørkt og kjølig.
Alle poser er påført produksjonsdato og holdbarheten er 4 måneder fra denne. Kaffen kan godt brukes etter dette, det eneste som skjer er at smaken taper seg. Mørk kaffe har kortere holdbarhet enn normalbrent kaffe.
For en god kaffeopplevelse er det viktig at du holder utstyret rent, bruker kaldt, frisk vann og holder deg til en dosering på 60g per liter. Sørg også for å ha riktig malingsgrad, denne avhenger av kontakttiden.
Lengre kontakttid = grovmalt kaffe
Kort kontakttid = finmalt kaffe