Den gyldne bønne
Åpen dag 29. april 2023

Åpen dag 29. april 2023

Vi demonstrerer kaffe- og espresso-kverner! 
- 25% på demonstrasjonsmodellene


Lørdag 29. april arrangerer vi åpen dag og minimesse i brenneriet på Vøyenenga. Vi ser frem til å demonstrere en serie profesjonelle kverner fra Macap, Venezia. Dette er solid og tungt utstyr i profesjonell kvalitet til konkurransedyktige priser. De kan på ingen måte sammenlignes med "rimeligere" kverner i husholdningsmarkedet. 

Vi selger ut demonstrasjonsmodellene med 25% rabatt og her er er det førstemann til mølla som gjelder. Vi har også andre gode tilbud, og alle som bestiller en ny kvern denne dagen får 10% rabatt i forhold til veiledende pris. Enhver med en viss interesse for kaffe vet, at den skal være fersk og at riktig malingsgrad er avgjørende for resultatet i koppen. Med din egen kvern har du full kontroll og ingenting overlates til tilfeldighetene. Denne dagen kan du slå av en kaffeprat med likesinnede og vi serverer selvsagt både håndbrygg og espresso.

Meld deg på innen 16. april og få en pose med 250g valgfri kaffe ved oppmøte.  

For å endre tekststørrelsen, hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac) og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.